Ice Crown Glife

Chris Sandman - Erken Erişim Başvurusu

24 views
OOC İsim : Utkan
IC İsim Soyad : Chris Sandman
OOC Yaş : 19
IC Yaş : 23
Garry's Mod Toplam Saatiniz : 938
Neden sunucumuz da bulunmak istiyorsun? : Açılan sunucuya karşı ümitlerim var ayrıca becerikli kişiler tarafından ince ince işlenerek yapılan bir sunucu olacağını düşünüyorum. Gözüken durumda bu yönde ilerliyor. 
Steam Adresiniz : https://steamcommunity.com/profiles/76561198157847049/
Discord İsmin : Sandman#2653
Karakter Hikayesi : Los Santos'un fakir bölgelerinden birinde büyüyen Chris, küçüklüğü boyunca yaşadığı bölgenin kötülüklerine rağmen iyi bir eğitim alabilmişti. Lakin kendisinden üç yaş büyük olan ablası Elise, Chris'in tam zıttı olarak kötü yollara düşmüş bilhassa uyuşturucu bağımlılığına doğru evriliyordu. Chris orta yaşlarına vardığında ablasının bu davranışlarının ailesine ne kadar zarar verdiğini görmüş ve ailesiyle ablasının arasındaki kavgalara şahitlik etmişti. Ablasının yaptıklarından sonra Chris, insanlara zarar veren şahısların gerekli cezayı bulması ve adalete teslim edilmesi gerektiğini çocukluk süreci boyunca yaşadıklarından pay çıkarmıştı. Lakin yaşadığı bölgede bulunan polislerin de işlerini yapmaması ve rüşvet almaları onun adalete karşı olan bakışını zayıflatıyordu. Günün birinde babasıyla yaptığı bir konuşmada babasının dediği söz aklına kazınmıştı: "Adaleti sağlaması gereken kişilerin adaleti sağlamadıklarını mı görüyorsun? O halde sen onları değiştir."  
Rol Terimleri İle Aran Nasıl?[Yetersiz][Orta][Yeterli] : Yeterli
Garry's Modu nereden gördün? : Yıllar önce arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başlamıştım.
ONAYLANDI Mülakat odasına geçebilirsiniz.
Reply